Slovo je kuća kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama!


pecati
P r o i z v o d i & u s l u g eAdresa:
SLOVO d.o.o.- 11000 Beograd, Srbija
Bulevar Vojvode Mišića 17-V sprat
Phone:+381 (0)11 / 36 90 544 ; 36 90 667

Aktuelnoinfo_table

Izrada nagrade za 48.GITARIJADU u Zaječaru

31.jula počela je 48.GITARIJADA. Na svečanom otvaranju festivala bilo je preko 7 hiljada posetilaca kojoj je bilo na carskoj palati Felix Romuliana.

Slovo d.o.o. poslednjih godina izrađuje nagrade u obliku gitare od mesinga tehnikom graviranja.

info_table

Arhitektonsko obeležavanje hotela Falkensteiner Beograd i poslovnog centra Danube

21.mart 2013.god. - Naša firma je u celosti opremila signalizacijom i ornamentima enterijer i eksterijer ovog renomiranog hotela iz lanca « Falkensteiner Michaeler Tourism Group « kao i ekskluzivni poslovni centar « Danube «

Uspešno smo realizovali sve ideje čuvenog arhitekte Borisa Podreke i kreacije u
enterijeru koje je dizajnirala Bea Mitterhofer.

Detalje možete pogledati u odeljku obeležavanje hotela.

obelezavanje

Svetleća reklama na klinici Belmedic

9.avgust 2012.god - Na objektu Opšte bolnice BELMEDIC u ulici Koste Jovanovića 87 u Beogradu (prekoputa Zvezdinog stadiona) izradili smo i montirali svetleću 3D reklamu.

obelezavanje

SLOVO d.o.o. na sajmu tehnologija i inovacija - Hanover Messe 2012

24.april 2012.god - Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizovala je nastup srpskih preduzeća na najznačajnijem tehnološkom događaju „Hannover Messe 2012", u okviru kojeg se odvija osam međunarodnih stručnih sajmova iz ove oblasti. Po prvi put nacionalni štand Srbije je bio u okviru stručnog sajma „Industrial Supply" (izložba rešenja industrijskih dobavljača i lake gradnje) koji se održao od 23. do 27. aprila 2012. godine u Hanoveru, Nemačka.
Pod motom "Metal i mašine", preduzeće SLOVO d.o.o. je predstavilo zajedno sa 10 komanija iz Srbije najnovija dostignuća i proizvodni program u oblasti metalne i mašinske industrije.
„Hannover Messe" se održava više od 60 godina i predstavlja vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope. U 2011. godini na sajmu je učestvovalo više od 6.500 izlagača iz preko 65 zemalja, dok je sajam posetilo više od 230.000 stručnih posetilaca iz Evrope i sveta.

obelezavanje

Potpisan ugovor za izradu oznaka kategorije hotela...

28.marta 2012.god - Potpisali smo ugovor sa Ministarsvom ekonomije i privrednog razvoja i postali ovlašćeni za izradu oznaka kategorije ugostiteljskih objekata i marina.starije vesti >>

copyright © 2012 SLOVO d.o.o.
All rights reserved
Powered by AT Consulting
Proizvodimo:
table sa natpisima, info-table, panoi, putokazi, setovi za natpise za kancelarije sa mobilnim pločicama, privesci za ključeve, inventarske, industrijske tablice , blagajnički, veterinarski, ručni i mašinski žigovi, specijalni markirači, pečati, štambilji, gumeni klišei, proizvodi od mesinga i klirita, legure za meko lemljenje, specijalne sigurnosne ekološke plombe za razne namene, sve vrste graverskih usluga, specijalni alati, reklamno- propagandni materijal za firme (olovke, upaljači, rokovnici, privesci, časovnici)